Welkom

De hoofdingang van Recreatieoord de Warande & GibbonSport bevindt zich aan het kanaal en is duidelijk zichtbaar door vlaggenmasten. Bij de ingang kun je gratis parkeren met fiets en auto. Adres voor navigatie: Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout.

Voor alle activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden.

Om de veiligheid te waarborgen:
1) bedraagt de minimum leeftijd voor deelname 9 jaar
2) Is bij klimactiviteiten het gebruik van klimgordels geschikt voor deelnemers tot max. 120 kg.

Bij de kleedruimte van het zwembad kun je na afloop douchen en omkleden. Douchen is alleen mogelijk in badkleding!

Bij survival hoort ook wel eens slecht weer. Mocht het regenen dan gaan alle activiteiten gewoon door. Mocht de voorspelling heel slecht zijn dan wordt in overleg naar een oplossing gezocht.

Draag tijdens de activiteiten dichte schoenen en sportieve kleding, die vies/nat mag worden. Bij klimactiviteiten adviseren wij een lange broek en een shirt met lange mouwen, lange haren in een lage staart. Neem bij wateractiviteiten een extra set droge kleding mee.

Draag geen sieraden en geen waardevolle spullen die kunnen beschadigen, zoals een mobiele telefoon. GibbonSport is niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen.

Bij het Monkeyklimmen en kratstapelen wordt van de begeleiders bij kindergroepen verwacht dat zij de kinderen zekeren. De begeleiders worden vooraf geïnstrueerd. Tijdens het klimmen worden zij constant begeleid en gecontroleerd door de instructeur van GibbonSport.

Deelnemers zijn verplicht een validiteitsverklaring in te vullen, waarop zij aangeven op de hoogte te zijn van de moeilijkheidsgraad en de risico's van de activiteiten, alsmede aangeven fysiek in staat te zijn om deel te nemen.

Tot 7 werkdagen van te voren kun je het aantal deelnemers kosteloos wijzigen. Het aantal personen dan bij ons bekend, wordt minimaal gefactureerd.

Tijdens de activiteiten mag niet worden gerookt. Voor of tijdens activiteiten mag geen alcohol of drugs worden genuttigd.

Buitensport voor iedereen!

 GibbonSport is partner van

Oosterhout (NB) - T +31 (0)6 409 563 00 - contact@gibbonsport.nl

Volg ons: