Welkom

De hoofdingang van Recreatieoord de Warande & GibbonSport bevindt zich aan het kanaal en is duidelijk zichtbaar door vlaggenmasten. Bij de ingang kun je gratis parkeren met fiets en auto. Adres voor navigatie: Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout.

Voor alle activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden.

De minimum leeftijd voor deelname aan onze activiteiten is 9 jaar. (Mocht een enkele deelnemer 8 zijn dan is dat geen probleem.)

Bij klimactiviteiten is het gebruik van klimgordels geschikt voor deelnemers tot max. 120 kg. Deelnemers met lange haren zorgen voor een lage staart.

Bij de kleedruimte van het zwembad kun je na afloop douchen en omkleden. Douchen is alleen mogelijk in badkleding!

Bij survival hoort ook wel eens slecht weer. Mocht het regenen dan gaan alle activiteiten gewoon door. Mocht de voorspelling heel slecht zijn dan wordt in overleg naar een oplossing gezocht.

Draag tijdens de activiteiten dichte schoenen en sportieve kleding die vies/nat mag worden. Draag geen sieraden en geen waardevolle spullen die kunnen beschadigen, zoals een mobiele telefoon. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van eigendommen.

Mogelijk worden er tijdens de activiteiten opnames gemaakt (foto en/of video). Deze worden onder meer gebruikt voor promotiedoeleinden. Wij vragen betrokkenen vooraf toestemming voor publicatie.

Deelnemers zijn verplicht een Validiteitsverklaring in te vullen, waarop zij aangeven op de hoogte te zijn van de moeilijkheidsgraad en de risico's van de activiteiten, alsmede aangeven fysiek in staat te zijn om deel te nemen. Deelname aan onze activiteiten geschiedt altijd op eigen risico.  

Wijzigt het aantal deelnemers dat je bij ons hebt doorgegeven? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door, uiterlijk 14 dagen voor aanvang. De factuur ontvang je vooraf per e-mail. Wil je zorgen dat de betaling voldaan is op de dag van de activiteiten.

Op ons gehele terrein is roken verboden. Voor of tijdens activiteiten mag geen alcohol of drugs worden genuttigd. Huisdieren worden niet toegelaten (met uitzondering van een zorghond). 

Als opdrachtgever en deelnemer ga je akkoord met onze HuisregelsAlgemene voorwaarden en Privacyverklaring. Voor bedrijfsuitjes/-groepen gelden onze Algemene voorwaarden Zakelijk.

Buitensport voor iedereen!

 GibbonSport is partner van

Oosterhout (NB) - T +31 (0)6 409 563 00 - contact@gibbonsport.nl

Volg ons: