Welkom

Gezins- of teamuitje, kinderfeestje, schoolsportdag of bedrijfsuitje? 
Challenge your team @GibbonSport

 • BUITENSPELEN MAG WEER! COVID-19
  Wij zijn volledig open, ook voor groepsactiviteiten. Al onze activiteiten hebben wij afgestemd op de social-distance norm en de geldende RIVM maatregelen. Lees vooraf onze Corona-maatregelen door. Reserveren is noodzakelijk. Tot 1 september is het zwemmen helaas NIET inbegrepen bij de activiteiten van GibbonSport, Omdat dit een tijdelijke maatregel betreft is de inhoud van onze website hierop niet aangepast.

 • BUITENSPORT & SURVIVAL
  Wij bieden uitdagende groepsactiviteiten aan op het buitenterrein van Recreatieoord de Warande, zoals: boogschieten, vlotvaren, klimactiviteiten en samenwerkingsopdrachten. Bekijk onze veel gekozen activiteiten: FAT-biken, Archerytag en Team Games.

 • COMPETITIEVE CHALLENGES
  GibbonSport combineert populaire activiteiten tot gevarieerde en uitdagende Challenge-programma's. De Challenges zijn competitief, gericht op samenwerken en plezier beleven en zijn toegankelijk voor iedereen. Bekijk de verschillende Challenges en raadpleeg de activiteiten voor meer informatie en foto's.

 • HEERLIJKE DAG, INCL. ZWEMMEN
  Ga de hele dag op stap! Combineer het actieve programma met koffie, lunch of bbq bij Brasserie de Warande. En alle programma's en tarieven zijn altijd inclusief vrij zwemmen!

 • START JE GROEPSUITJE
  Bekijk jouw doelgroep, geef je wensen door en wij maken er een onvergetelijk programma van.

Veel plezier!
Team GibbonSport

Buitensport voor iedereen!

 GibbonSport is partner van

Oosterhout (NB) - T +31 (0)6 409 563 00 - contact@gibbonsport.nl

Volg ons: