Referenties

Een leuke activiteit voor kinderen, volledig geregeld en begeleid door GibbonSport. Ga zo door!
Kbs Jacinta Breda

Referenties groep 8

Een geslaagde teamdag!
"Wij kijken terug op een zeer geslaagde teamdag afgelopen zaterdag bij Gibbon Sport in Breda. Een grote groep collega's was aanwezig. Na een inhoudelijk deel over de interne communicatie binnen het BeweegBuro zijn we zelf sportief bezig geweest."
Beweegburo Tilburg

Referenties BBO
 

"Vandaag waren wij te gast bij GibbonSport i.v.m. het 20-jarig bestaan van Van Abeelen Koeltechniek. Wij hebben gekozen voor de GPS-battle, een uitdagende, sportieve activiteit. Iedereen was heerlijk enthousiast en fanatiek en ook het weer zat enorm mee. Kortom: we hadden een supergezellig bedrijfsuitje met z'n allen. Peter, enorm bedankt en heel graag tot een volgende keer!"
Brigitte, namens Van Abeelen Koeltechniek

Referenties gpsbattle

"Onze activiteiten waren Team-Challenge, Monkeyklimmen, kratstapelen en boogschieten. We hebben op een mooie locatie onder deskundige begeleiding van deze activiteiten genoten.
Het was een prachtige sportieve middag waarin we allemaal onze grenzen hebben verlegd. Ons gezelschap was van 9 tot 63 jaar. Dus voor elke leeftijd een uitdaging. Gibbon Sport bedankt, we komen zeker terug en een aanrader voor iedereen!"
Fam. Beenhakkers

"Nietsvermoedend kwam 'Robin Hood' aan op de locatie van GibbonSport. Na een kleine tocht over het zand en door het bos stond instructeur Peter ons op te wachten. Hij was meteen enthousiast en dat had direct een positieve invloed op de groep. Elke deelnemer was fanatiek en de uitleg van Peter was prima. Na het booschieten begonnen wij aan het Kratstapelen. Peter zorgde ervoor dat het gezellig, sportief en bovenal veilig was, zelfs bovenop kratje 21!
Wij hebben een topmiddag gehad!
Peter, namens ons allemaal en 'Robin Hood' in het bijzonder: BEDANKT!"
Maarten

Referenties Boogsch

"Een super leuke middag gehad, vol uitdaging, competitie en met professionele begeleiding! Zelfs voor mensen die eigenlijk geen affiniteit hebben met outdoor-activiteiten en/of angst hiervoor hebben, is dit een goede eerste stap; de begeleiding is prima, de activiteiten zijn qua moeilijkheidsgraad goed opgebouwd en qua vorm ook uitdagend genoeg."
Dave

"Het is tegenwoordig lastig een leuke activiteit te vinden voor een schappelijke prijs. Dit was de perfecte verhouding. De instructeurs waren gezellig aanwezig, heldere uitleg, voldoende op de achtergrond wanneer nodig en voldoende op de voorgrond wanneer nodig. Knap met deze onstuimige groep ;-)
Pascalle

Referenties april

"We hebben een supermiddag gehad. Uitstekende begeleiding, leuke uitdagende activiteiten in een programma met veel vaart. En ook nog prachtig lenteweer!"
Mw van Malsen

Referenties Chall en prusik

"Je moest klimmen, klauteren,  over balken lopen en hangen  en in bomen klimmen. Dat vind ik het allerleukste van Gibbon sport. We kregen wat uitleg over het klimmen en werden goed vastgemaakt. We klommen naar boven en boven in de boom hing een toeter. Je moest proberen met je team zo vaak mogelijk de toeter te luiden. Er hingen ook kaartjes in de boom met vragen erop. Die moest je proberen te pakken en te beantwoorden. Als je de vraag goed had had je weer een ‘Gibbon’ verdiend. Toen we dat hadden gedaan waren we klaar, maar het was echt superleuk!"
BVM Nynke gr. 8

Referenties

"Het was een geweldig programma voor de kinderen. Erg afwisselend en voor ieder wat wils. Wat ik een groot pluspunt vond, was dat het voor ieder kind uitvoerbaar was op eigen niveau. Omdat ze veel samen moeten werken, trekken ze zich aan elkaar op. Het samenwerken draagt ook bij aan de groepssfeer en het leren van elkaar. Door naar elkaar te kijken, leren kinderen van elkaar. De begeleiders zorgden ervoor dat de kinderen nog enthousiaster werden dan ze al waren en zij gaven kinderen vertrouwen. Een echte aanrader!"
BVM Juf Bregje gr. 8

"Wij hebben, ondanks de regen, een geweldige middag gehad. De kinderen hebben zichzelf soms overtroffen. Een leerzame middag dus ! BEDANKT."
BSO Villa 4 Kids

Referenties

"Een uitstekende locatie, met een uitgebalanceerd programma, een deskundige/geschoolde en ervaren begeleiding; zonder meer van toegevoegde waarde waar het gaat om teambuilding."
Push B1

"Deskundige en spontane begeleiding zorgen voor een plezierige middag op een professioneel uitgezet parcours. Met een normale gezondheid en een juiste instelling kan dit door jong, oud, dik en dun, dus iedereen, afgelegd worden. Een aanrader!"
Atletiekvereniging Spiridon

Referenties

"We hebben de Gibbon challenge gedaan met 12 kinderen. Ze waren allemaal even enthousiast, ook de kinderen die wat minder lenig zijn of hoogtevrees hebben. Leuke begeleiding. Een echte aanrader voor een avontuurlijk feest!"
Mw. Verheijen

"Iedereen van onze groep vond het erg leuk. Het was sportief en de manier van teambuilding is ook heel leuk. De onderlinge strijd die dan ontstaat, super. Het was een zeer geslaagde middag. Zoals ik al zei, jammer dat de tegenpartij de schat al had gevonden. Sommige aanwijzingen waren moeilijk te vinden, maar dat lag waarschijnlijk aan ons."
Mw. Gijsbrechts

Referenties

"Het is een erg gezellige leuke dag geweest. De rivaliteit tussen de teams was leuk. Er waren battles bij die bij sommige al bekend waren en die werden dan net iets anders uitgevoerd waardoor de spanning en vooral (dacht de goede tactiek te weten) het opnieuw moeten uitvogelen hoe het werkt leuker was. Dus die kleine veranderingen maakt het steeds leuk om terug te komen naar GibbonSport. Je weet niet wat je dan weer te wachten staat. Zeker iets om te onthouden en het woord te verspreiden en aan te bevelen bij andere mensen!!"
Noortje

"De jeugd van Spiridon heeft een superleuke, en zeer inspannende middag gehad bij Gibbonsport. Ideale activiteit als je van klimmen in de buitenlucht houdt."
Atletiekvereniging Spiridon

Referenties

 

template joomla by JoomSpirit