Stappalen

Stappen maar! Of toch maar niet...?
Wie zet er door, ondanks z'n hoogtevrees? Wie heeft er stalen zenuwen? Sommigen krijgen al hoogtevrees door ernaar te kijken.
Vallen, of toch niet...? Wie haalt de hoogste paal? 

De 'Stappalen' is onze nieuwste hoogtehindernis. Een blikvanger bij de ingang van Recreatieoord de Warande. Het concept is eenvoudig, 9 palen op rij, steeds een halve meter hoger... stappen maar. De laatste paal heeft een hoogte van 4,70m (slechts 20cm breed). En daar sta je dan op een zichthoogte van ca. 6,5m... of toch niet? 

De stappalen in uw bedrijfsuitje of schoolsportdag?
De Stappalen zijn ideaal te combineren met één van onze andere activiteiten. De hindernis kan opgenomen worden in onze Team-Challenge waarbij zoveel mogelijk leden van het team de hoogste paal moeten zien te halen. In combinatie met het kratstapelen vormen de Stappalen een uitdagend 'High Event'! 

Tijdens het stappen wordt je uiteraard veilig gezekerd. Daarbij worden de overige groepsleden ingezet. Kijken, zekeren, stappen, wij zorgen dat ook deze activiteit echt groepswerk wordt.
Reserveer en ga op 'stap' bij GibbonSport.

 Stappalen 3
 

- Vanaf 13 jaar
- Kijk op de tarievenpagina
- Reserveren
ACTIVITEITEN


Kinderen tot 16 jaar dienen begeleid te worden door volwassenen. Van de begeleiders wordt verwacht dat zij de kinderen zekeren. De begeleiders worden vooraf geïnstrueerd. Tijdens het klimmen worden zij constant begeleid en gecontroleerd door een ervaren instructeur van GibbonSport.

template joomla by JoomSpirit